Wireless USB зарядно за телефони

Зарядното може да се включи към всяко устройство които има USB, не само в зарядното но и в порта на вашият лаптоп или настолен компютър. Зарядното удължава живота на батерията, защото зарежда телефона ви чрез иновативната технология - индуктивно зареждане. Съвместим с всички модели телефони, които имат поддържат Wireless зареждане. Моля преди да го закупите провете в гугъл дали вашият модел телефон поддържа тази екстра. Зарядното е произведено от гумирани подложки, които предпазват телефона и зарядното от драскотини и приплъзване. То е с диаметър 10 сантиметра и дебелина само 9,5 милиметра. Led подсветката и прозрачната му част подчертават изчистеният и красив дизайн.

% OFF Wireless USB зарядно за телефони

Модели

% OFF Wireless USB зарядно за телефони - Бяло зарядно

Бяло зарядно

29.00 лв

14.00 лв

Поръчай
% OFF Wireless USB зарядно за телефони - Черно зарядно

Черно зарядно

29.00 лв

14.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Wireless USB зарядно за телефони

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 29.00 лв

Намалена цена: 14.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.