Тъчскрийн смарт часовник

Удобен и изключително лек с бистър 1,3 инча HD дисплей 240x240 пиксела резолюция. Всеки един момент часовникът записва вашите движения, калории, пулс и съхранява всичките ви активности в приложението. Смарт часовника е 100% водонепроницаем и можете да бъдете навсякъде с него, дори в морето и басейна. С неговата фото фунцкия можете да прави снимки само с едно разклащане на часовника. Удобните силиконови верижки се свалят много лесно и можете да комбинирате цвета им според вашият аутфит. Свързва се със всички модели Android и Apple телефони. Има много добра 180 mAh батерия, която ще издържи седмица с едно зареждане.

Функции:
Пулс и измерване на кръвно налягане - Прецизно проследяване на пулса и кръвното налягане през целият ден, помагайки ви да знаете състоянието на тялото и да се приспособите към вашия начин на живот и тренировка.
Крачкомер - Следете стъпките и калориите си през целият ден. Часовника ще запази тези данни в приложението на вашият телефон. Можете да направите добри корекции на вашето движение, след като анализирате тези данни.
Проверка на обаждания и съобщения от часовника - никога не пропускайте нещо важно. Поддръжка Facebook, Twitter, We Chat, WhatsApp и СМС.
Монитор на съня и безшумна аларма - Автоматично проследяване на качеството на съня ви. Можете също така да настроите аларма, за да ви събуди с вибрации без да смущавате другите
Аларма срещу загубване - Часовника ще алармира след изгубване на блутота на мобилния телефон, няма нужда да се притеснявате за загуба на телефона си
Фото функция - Този часовник може дистанционно да управлява камерата на телефона ви, за да уловите кадрите вие просто трябва да го разклатите.
Мулти спорт режим  - ходене, бягане, колоездене и катерене
Други функции - аларма, календар и напомняне за активност. Тази функция е всички които прекарват доста време пред компютъра да станат да се разведрят.
Инсталирайте приложението Wearfit за да свържете часовника със вашият телефон

% OFF Тъчскрийн смарт часовник

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Тъчскрийн смарт часовник

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 99.00 лв

Намалена цена: 59.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.