Троен USB кабел за зареждане

Универсален троен USB кабел с дължина 1,2 м. за зареждане на мобилни устройства. Когато пътуваш или си на почивка бъди подготвен. Изненадай близките си със съвместимият кабел за зареждане на всички Apple и Android таблети и телефони, електронни цигари, електронни книги и всички останали устройства. Трите накрайника на кабела са micro usb, type-С и Apple порт.

% OFF Троен USB кабел за зареждане

Модели

% OFF Троен USB кабел за зареждане - Черен кабел

Черен кабел

29.00 лв

11.00 лв

Поръчай
% OFF Троен USB кабел за зареждане - Син кабел

Син кабел

29.00 лв

11.00 лв

Поръчай
% OFF Троен USB кабел за зареждане - Червен кабел

Червен кабел

29.00 лв

11.00 лв

Поръчай
% OFF Троен USB кабел за зареждане - Зелен кабел

Зелен кабел

29.00 лв

11.00 лв

Поръчай
% OFF Троен USB кабел за зареждане - Розов кабел

Розов кабел

29.00 лв

11.00 лв

Поръчай
% OFF Троен USB кабел за зареждане - Оранжев кабел

Оранжев кабел

29.00 лв

11.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Троен USB кабел за зареждане

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 29.00 лв

Намалена цена: 11.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.