Смарт гривна M4 с GPS

Новият модел е вече тук! Смарт гривната M4 е със GPS и измерва много прецизно пулса, дистанцията, скоростта, времето, кръвното налягане по време на Вашата тренировка или разходка. Измерва Вашите крачки и изразходени калории, ще ви напомня всеки път, когато се застоите прекалено много и ще наблюдава на съня Ви. Вашите активности и данни ще се запаметяват и ще може да преглеждат в приложението, което е налично за iPhone за Android. Тя се свързва чрез блутут с телефона Ви и ще получавате известия всеки път когато някой ви търси по телефона. Батерията е много издръжлива и ще ви осигури 5 дни непрекъсната употреба преди да се наложи да бъде заредена отново във всяко USB, като времето за зареждане е 2 часа. Гривната е водоустойчива при намокряне но не и при плуване. Произведена е от хипоалергични материали и силиконова каишка. Дисплеят е 0.96 инча HD, с висока видимост дори и при силно слънце, когато светлината блести срещу него.

Важно: Гривната не измерва прецизно кръвното, както медицински апарат. Ако това е основната причина за покупката то ние ви съветваме да не я правите.

Намерете приложението WearFit в App Store или Google Play и го инсталирайте, за да свържете гривната със вашият телефон. Може да откриете бързо приложението като сканирате QR кодът от кутията% OFF Смарт гривна M4 с GPS

Модели

% OFF Смарт гривна M4 с GPS - Черно-сива смарт гривна

Черно-сива смарт гривна

79.00 лв

44.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна M4 с GPS - Червена смарт гривна

Червена смарт гривна

79.00 лв

44.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна M4 с GPS - Черна смарт гривна

Черна смарт гривна

79.00 лв

44.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна M4 с GPS - Черна и червена гривни

Черна и червена гривни

158.00 лв

79.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна M4 с GPS - 2 броя черни гривни

2 броя черни гривни

158.00 лв

79.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Смарт гривна M4 с GPS

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 79.00 лв

Намалена цена: 44.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.