Смарт гривна m3 с цветни каишки

Смарт гривните м3 са с цветни каишки лимитирана серия. Ще откриете такива със свежи флорални мотиви, надупчени които са идеални за спорт както камуфлажни и други които да комбинирате за вашият свеж аутфит. Със своят 3D sport сензор гривната ще ви показва изгорените калории, измината дистанция - крачкомер, вашият моментен сърдечен ритъм и ще наблюдава колко е спокоен сънят Ви. Има допълнителни екстри като хронометър, смарт аларма със вибриране, откриване на телефона и още други. Смарт гривната се сдвоява с всички смарт телефони и ви информира за всяко повикване или съобщение. Поддържа всички Android и Apple телефони, както и приложенията Facebook и Whatsapp. Ще можете да влезнете с нея под душа но не и да плувате. Можете да откриете Вашият телефон или гривна с функционaлнoстта Find My Phone.

Функционалности: моментен сърдечен ритъм, измерване на кръвното налягане, измината дистанция - крачкомер, изразходени калории, известяване за повикване и съобщение, контролиране на светлината на екрана, интелигентен будилник чрез вибрация, отдалечена камера, наблюдение на съня: кога и колко дълбоко спите.

Важно: Гривната не измерва прецизно кръвното, както медицински апарат. Ако това е основната причина за покупката то ние ви съветваме да не я правите.

За да свържете гривната с Вашият телефон моля сканирайте QR кодът от книжката с инструкции. QR кодът ще Ви отведе в App Store или Google Play до приложението, което трябва да инсталирате. Уверете се че блутота на Вашият телефон е пуснат и чрез приложението открийте гривната и я свържете. 

Приложението е FitPro можете да го откриете в AppStore или Google Play. След като се свържат гривната и телефона приложението става автоматично на български език и гривната си сверява часът.


% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки

Модели

% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Черна смарт гривна флорал

Черна смарт гривна флорал

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Камуфлажна смарт гривна

Камуфлажна смарт гривна

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Цветна смарт гривна флорал

Цветна смарт гривна флорал

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Синя смарт гривна флорал

Синя смарт гривна флорал

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Черна с червено смарт гривна

Черна с червено смарт гривна

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Смарт гривна синя спорт

Смарт гривна синя спорт

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Смарт гривна сива спорт

Смарт гривна сива спорт

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Смарт гривна оранжва спорт

Смарт гривна оранжва спорт

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Смарт гривна бяла спорт

Смарт гривна бяла спорт

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай
% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки - Смарт гривна лилава

Смарт гривна лилава

49.00 лв

33.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Смарт гривна m3 с цветни каишки

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 49.00 лв

Намалена цена: 33.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.