Наглавник с 7 инча мултимедия

В наглавника е монтирана медия със седем инчов диплей. Тя чете всички медийни формати през USB флашка или от SD карта. Управлявате медията с дистанционно или чрез бутоните на нея. От изхода за слушалки може да се слуша аудио без да се пречи на шофьора. Монтажа е изключително улеснен със вграденият кабел за захранване на медията в колчето на наглавника. Също можете да свържете екраните на наглавниците с вече инсталирана медия на таблото, защото в колчето има кабели за аудио и видео вход. Нагланиците са три цвята: черен, бежов и сив.

Данни: 7 инчов OSD дисплей 16:9, Захранване 12V, консумирана мощност 7,5W

Комплекта съдържа 2 броя наглавници и 2 броя дистанционни

% OFF Наглавник с 7 инча мултимедия

Модели

% OFF Наглавник с 7 инча мултимедия - 2 бр. бежов наглавник с медия

2 бр. бежов наглавник с медия

399.00 лв

259.00 лв

Поръчай
% OFF Наглавник с 7 инча мултимедия - 2 бр. сив наглавник с медия

2 бр. сив наглавник с медия

399.00 лв

259.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Наглавник с 7 инча мултимедия

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 399.00 лв

Сума за плащане: 259.00 лв

Безплатна доставка с право на отваряне.