Мултимедиен плеър за кола

Слушай музика, наслади се на филм или свържи с друга медия през HDMI вход. Медията е с голям девет инчов LED диплей с висока резолюция. Чете всички медийни формати (MP3, MP4, MP5, DVD, VCD, CD) през USB флашка или от SD карта. Също така има допълнително HDMI и AV видео вход за я свържете с други медийни устройства или плеъри. От изхода за слушалки слушате аудиото без да пречите на шофьора. Управлява се с дистанционно или чрез бутоните на медията. Монтажа е изключително бърз и улеснен като медията се прикрепя за седалката с универсални копки за колчетата на наглавника. Единственното нещо, което трябва да направите е да скриете захранващият кабел.

Опаковката съдържа: 2 броя 9 инчов мултимедиен плеър, 2 броя дистанционно и 2 броя захранващ кабел 12V

% OFF Мултимедиен плеър за кола

Модели

% OFF Мултимедиен плеър за кола - 2 бр. бежов мултимедиен плеър

2 бр. бежов мултимедиен плеър

550.00 лв

399.00 лв

Поръчай
% OFF Мултимедиен плеър за кола - 2 бр. сив мултимедиен плеър

2 бр. сив мултимедиен плеър

550.00 лв

399.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Мултимедиен плеър за кола

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 550.00 лв

Сума за плащане: 399.00 лв

Безплатна доставка с право на отваряне.