Дамски смарт часовник

Часовникът е изключително приятен на усет и допир. Покритието е много издръжливо, произведен е от хипоалергична медицинска стомана (304 Stainless Steel). Батерията издържа до 5 дни в режим на работа и се зарежда за около един час. Дисплеят е ярък с висока HD резолюция а антирефлексното стъкло ще изолира отблясъците около Вас. Измерва много прецизно пулса, дистанцията, скоростта и времето на Вашата тренировка или разходка. Ще следи Вашита активност - крачки и изразходени калории, както и ще ви напомня когато се застоите прекалено много без движение и ще наблюдава на съня Ви. Всички данни ще се запаметяват и ще може да преглеждат в приложението, което е налично за iPhone за Android. Часовника се свързва чрез блутут с телефона Ви и ще получавате известия всеки път когато някой ви търси по телефона. В комплекта ще откриете тул за коригиране на звената на верижката.

Намерете приложението JYou в App Store или Google Play и го инсталирайте, за да свържете часовника с вашият телефон. Може да откриете бързо приложението като сканирате QR от книжката с инструкции


% OFF Дамски смарт часовник

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Дамски смарт часовник

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 220.00 лв

Сума за плащане: 99.00 лв

Безплатна доставка с право на отваряне.