Вапорайзер Eleaf iStick Pico

Eleaf iStick Pico е малък с изящен външен вид, но е доста мощен със своите 75W. Той е иновативен продукт, който ще отведе вашето вейпване до нови висоти. Можете да държите компактния продукт в дланта на ръката си, което го прави идеален за носене навсякъде. Има няколко режима на работа - VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS и TCR, с което ще ви позволи да персонализирате вашето вейпване. Притежава интелигентна технология за контрол на температурата, която се поддържа от двата вида изпратителни глави изработени от Ni200 и Titanium (Ti). Устройството има вентилационни отвори на дъното за по-добро разсейване на топлината. Eleaf iStick Pico 75W работи с една висока акумулаторна батерия 18650, която се зарежда с USB кабела съдъжащ се в опаковката. Eleaf Melo 3 е идеалният резервоар с обем 2 ml., който допълва комплекта iStick Pico поради малките си размери. Eleaf Melo 3 е изключително лесен за пълнене и разполага с вентил за регулиране на въздушния поток за производство на големи количества на пари. Melo 3 има здрава и красива конструкция от неръждаема стомана 304 със стъклен резервоар. Има възможност за ъпгрейдване на фърмуерът на устройството чрез Micro USB порт.

Опаковката съдържа: 1 бр. Eleaf iStick Pico 75W, 1 бр. MELO III Картомайзер, 1бр. EC 0.3ohm изпарителна глава, 1 бр. EC 0.5ohm изпарителна глава, 1 бр. Силиконов пръстен за парата, 1 бр. USB кабел, 2 бр. Указание за употреба

% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico

Модели

% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico - Сив Eleaf iStick Pico

Сив Eleaf iStick Pico

85.00 лв

49.00 лв

Поръчай
% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico - Черен Eleaf iStick Pico

Черен Eleaf iStick Pico

85.00 лв

49.00 лв

Поръчай
% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico - Бял Eleaf iStick Pico

Бял Eleaf iStick Pico

85.00 лв

49.00 лв

Поръчай
% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico - Розов Eleaf iStick Pico

Розов Eleaf iStick Pico

85.00 лв

49.00 лв

Поръчай
% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico - Розов + батерия 2200 mAh

Розов + батерия 2200 mAh

95.00 лв

55.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Вапорайзер Eleaf iStick Pico

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 85.00 лв

Намалена цена: 49.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.