Безжични слушалки i9S TWS

Уникалният високо-качествен стерео звук ще ви изненада приятно. Безжичните слушалки i9S TWS се свързват чрез блутут версия 5.0 с всички Android и Apple телефони и имат пълна поддръжка включително и нотификация на телефона за заряда на кутийката и слушалките. Батерията на кутийка е с капацитет 950 mAh и ще презареди слушалките 5 пъти. 60 минути ще са нужни за пълно зареждане на батерията на кутийката. Слушалките издържат 2 часа в работен режим и имат бутон, с който можете да превключите от музикален в телефонен режим. Изключително приятни на допир и удобни за ухото, а със своите 12 грама и заоблен дизайн ще се превърнат в една от любимите Ви вещи. В комплекта ще откриете: кутийка със слушалки, кабел за зареждане, книжка с инструкции за използване, силиконов протектор и карабинерче.
% OFF Безжични слушалки i9S TWS

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Безжични слушалки i9S TWS

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 39.00 лв

Намалена цена: 29.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.