Безжични слушалки с mp3 плейър

Наслади се на качественият звук без кабел и проведи своите мобилни разговори през слушалките. Имат вграден порт за Micro Sd карта за да слушате вашите любими парчета на mp3, като не е е нужна връзка с блутот с мобилно устройство. Свързват се лесно с всяко мобилно устройство или компютър. Поддържат всички Android и Apple устройства, лаптопи и настолни компютри. Изчистен дизайн с бутони за управление - увеличаване или намаляване на звука, смяна на траковете, FM радио или хендсфри. Слушалките имат вградена TPT антена за радио - услугата изисква да има добър обхват на FM честотите във вашето населено място. Времето за пълно зареждане на слушалките е 2 часа, с което можете да проведете  6 часа разговори или да слушате музика през блутота а 18 часа да слушате музика през Micro Sd картата.

% OFF Безжични слушалки с mp3 плейър

Модели

% OFF Безжични слушалки с mp3 плейър - Черни слушалки

Черни слушалки

69.00 лв

29.00 лв

Поръчай
% OFF Безжични слушалки с mp3 плейър - Бели слушалки

Бели слушалки

69.00 лв

29.00 лв

Поръчай
% OFF Безжични слушалки с mp3 плейър - Сиво/сини слушалки

Сиво/сини слушалки

69.00 лв

29.00 лв

Поръчай

Често задавани въпроси

След потвръждение на Вашата поръчка ние ще я изпратим с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници. Пратката, която ще получите ще бъде с право на отвяране и тест преди заплащане. Ако решите, че не желаете да задържите продукта просто откажете пратката. Общото време необходимо за доставка от момента на извършване на покупката е 2 работни дни.

Вие имате право на рекламация и възможност да върнете продукта в срок до 14 дни след получаването му. Нашето условие е да сте запазили търговският вид на продукта, не сте го повредили и сте запазили опаковката. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас за да ни уведомите, че желаете да върнете или смените продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента и в двете посоки.

Ние от Мега Сделка внасяме продуктите, които продаваме в големи количества и благодарение на дългогодишните ни търговски контакти имаме възможноста да ви представим продукти с високо качество на отлични цени.

% OFF Безжични слушалки с mp3 плейър

Форма за поръчки

Попълнете вашите данни и ние ще Ви се обадим за да уточним най-добрият, удобен и бърз начин за да Ви доставим избраната стока.

Моля, попълнете правилно всички полета!
Оригинална цена: 69.00 лв

Намалена цена: 29.00 лв

Доставката е за Ваша сметка.
Цената и се определя според тарифния план на Еконт.
Съвет - доставка до офис на Еконт е най-ефтиният
вариант и обикновенно струва около 3-4 лв.